Luxemburg en Eifel weekend 2017

Luxemburg en Eifel weekend 2017

Op 7, 8, 9 en 10 september zijn de MCLbikers een lang weekend naar Luxemburg en de Eifel geweest.
Er was genoeg animo om op donderdag 7 september al naar het zuiden te rijden. We hadden dus een dag extra en niet de vrijdagmiddag files. We verbleven in Gasthaus-Pension-Restaurant Geimer. Een leuk hotel-restaurant waar we ‘s avonds ook heerlijk hebben gegeten!!! De reis naar Gasthaus Geimer was 395 km.Vertrek was op donderdag 7 september rond 10 uur bij Hotel Van der Valk in Wolvega.
In totaal waren we met 9 bikers: Henk Jan en Akkelies, Liesbeth en Johnny, Elroy en Sophia, Radboud, Oene Sybren en Anton. Helaas moesten Elroy en Sophia de zaterdag weer terug naar huis.

We hebben 2 routes gereden. 1 in Luxemburg en de andere was een gedeelte van de bekende 1001 bochten-rit van de Eifel. Beide routes zijn ongeveer 220 km.

 Route Luxemburg, 224 km 

 Route 1001 bochten Eifel, 223 km

Hierbij de route bestanden voor Garmin, Sygic en Tyre.

De rit door Luxemburg was mooi echter door de wegwerkzaamheden, pech met de KTM, bezinekraan….. grrr… en ‘s middags wat regen hebben we niet de hele route kunnen rijden. De kortste route terug naar het hotel was spannend, met dank aan Henk-Jan 😉 .

‘s Nachts had het flink geregend en de wegen waren de ‘s morgens nog behoorlijk nat en modderig. Daarom zijn 5 bikers de zaterdag gaan rijden. Toch nog een prachtige rit met ‘s middags ook heerlijke omstandigheden.

In totaal 1200 km gereden. De sfeer was zoals altijd weer fantastisch, en er zijn alweer nieuwe plannen voor 2018 gemaakt.

Via deze link kan je de foto’s bekijken.

Nu eerst de accu aan de lader en tot de volgende keer!!!

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *